ISO EN 15593 GIDA PAKETLEME, AMBALAJ MALZEMELERİ HİJYEN YÖNETİMİ

DNR BELGELENDİRME VE DANIŞMANLIK, Olarak kurumsal, resmi, tutumlu, güleryüzlü ve en önemlisi sizlere önem vererek belgelendirme sektöründe hizmet sunmaktayız. Sizlere sunduğumuz belgeler ile sizlerin firmalarını arşa çıkarmak bizlerin elinde. Siz de Dünya pazarında ürünlerinizi kolay ve yasal bir şekilde satmak için, tarafımızdan verilen belgeleri kullanarak şirketinizi ileriye taşıyın.

ISO EN 15593 GIDA PAKETLEME, AMBALAJ MALZEMELERİ HİJYEN YÖNETİMİ


ISO EN 15593 GIDA PAKETLEME, AMBALAJ MALZEMELERİ HİJYEN YÖNETİMİ

ISO EN 15593 Gıda Paketleme Ambalaj Kalite Yönetim Sistemi Belgesi gıda imal eden firmaların ambalaj ve paket üretiminde hangi hususlara dikkat etmesi gerektiğini belirten bir belgelendirme sistemidir. Bu belgeye sahip olan firmalar, ilgili belgedeki standartlara uygun bir çalışma içinde olduğunu tescil eder. Müşteri memnuniyeti ve güvenli hizmet adına ISO EN 15593 belgesi oldukça önemlidir. Belgenin standart kapsamı oldukça geniştir. Hijyen yönetim sistemi, tehlike analizi ve risk değerlendirmesi, fabrika gereklilikleri; standart kapsamında yer alan hususlardır. Peki ISO EN 15593 Gıda Paketleme Ambalaj Kalite Yönetim Sistemi Belgesi neden önemlidir?


ISO EN 15593 Gıda Paketleme Ambalaj Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Neden Önemlidir?  
 
Gıda paketleme ve ambalaj üretiminde uluslararası standartları belirleyen ISO EN 155933, firmalar açısından oldukça önemlidir. Gıda paket ve ambalaj üretiminin standartlara uygun bir şekilde yapılmasını mümkün kılan belgelendirme sistemi, faaliyetlerin güvenliğini de sağlar. Bu nedenle sektörde çalışmalarda bulunan firmalar, müşteri memnuniyeti ve profesyonel hizmet adına ilgili belgeyi almayı arzulamaktadır.


ISO EN 15593 Gıda Paketleme Ambalaj Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin Avantajları Nelerdir?  

Gıda paketleme ambalaj kalite yönetim sistemi belgesinin firmalar için birçok farklı avantajı bulunur. ISO EN 15593 Gıda Paketleme Ambalaj Kalite Yönetim Sistemi Belgesi avantajları genel olarak şu şekilde sıralanabilmektedir;

● Hijyen yönetim sistemi onaylanır.
● Gıda sektörünün beklentileri ve talepleri en iyi şekilde karşılanır.
● İşletmelerin faaliyet riskleri azalır.
● Tüketicilerin sağlığı korunur.
● Firmanın verimliliğinde artış meydana gelir.